I fokus

Nowsec kurser inom kompetensområdet informationssäkerhet

”Säker programmering” är i grunden en utbildning i hur man upptäcker säkerhetsbrister, åtgärdar brister och undviker säkerhetshål när man designar och utvecklar. Utbildningen anpassas varje gång till deltagarnas bakgrund och intresse. Utbildningen innehåller cirka 20 procent teori och 80 procent praktiska övningar med demonstrationer och labbar.

Målgruppen för kursen är samtliga anställda men kursen rekommenderas särskilt till säkerhetsstaben säkerhetschefer, personer som jobbar dagligen med säkerhetsfrågor, programmerare, utvecklare och de som är intresserade av ämnet säkerhet och programmering.

Sedan 2014 har vi med framgång genomfört flertal kurs tillfälle både kundanpassade och allmänna kurstillfällen. Vi hoppas kunna hjälpa Dig att planera din kompetensutveckling under det kommande året genom att lägga upp datum för kommande kurser på hemsidan. Se nedan för våra kommande kurser och datum för dessa.  

Nowsec ramavtal inom den privata och offentliga sektorn  

Nowsec har egna och via partner flera ramavtal inom den privata och offentliga sektorn. Under menyn Ramavtal till vänster presenterar vi de senaste avtalen. Vi har valt att av affärsmässiga och säkerhetsmässiga skäl inte ta upp alla avtal. Vill ni veta om Nowsec har tillgång till ramavtal med just er organisation kontaktat gärna oss via e-mail: info(at)nowsec.se